Pelikan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kamaráti na život a na smrť???

Sa mi včera stala taká zvláštna vec.Znova som sa bavil s kamaratom s ktorým sme sa neco vyse štyroch mesiacov nebavili.Dôvod žiadny.Cez lentné prázdniny sme boli ako jedna ruka vsade spolu,stále zábava.Stale sme sa mali o com baviť, veď sme toho spolu veľa prežili.Vedeli sme o sebe takmer všetko.Prišiel školský rok.Stále sme ako partia chodili spolu von ale už to nebolo ono.Potom on odisiel na tri mesiace do Dubaja.Rozlúčka úplne nulová.Neviem čím to bolo či si nevieme povedať čo cítime,či sme boli obaja taky hrdi že sme len čakali kedy pride ten druhy???Neviem čím to bolo, ale viem že keď sa potom vratil už to medzi nami vôbec nebolo to čo pred tým.S ostatnymi sa bavil normalne len so mnou nie možno z trucu, možno z toho ,že sme sa omrzeli.Stále neviem ale viem že sme sa vobec nerozpravali asi štyri mesiace.To nie je normalne, oproti tomu ako sme si vedeli povedať všetko behom posledných dvoch rokov.A včera mal náš spoločný kamarát koncer a prisiel tam aj on.V tej chvili ako som ho uvidel všetko zo mna opadlo.Povedal som mu všetko prečo som na neho nahnevaný a on povedal ten isty dôvod-že sme sa nezavolali von, do mesta, alebo len tak.Včera sa to všetko vyriešilo a už dnes sme boli vonku.Je to fajn ale na druhej strane je kamaratstvo naozaj take silné ako sa zdá???Veď sme si ani nevedeli zavolať. Som zvedavý ako to dopadne tentokrát.

pelikanove postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. my answer
    hm... mne sa stalo nieco podobne, ale bez moznosti napravy, zial... ma to nemrzi. A to sa vazen nahneval preto??? A ty???
    publikované: 01.05.2006 15:52:04 | autor: ciernovlasa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. no uvidis
    ake je vase kamaratstvo silne, ale toto sa bezne stava, ze jeden si mysli nieco a ten druhy zas ono. Podla mna kamaratsvto dokaze vydrzat, ak z oboch stran uprimne a vtedy je jedno, ako dlho ste sa nevideli. vela stastia;-))
    publikované: 01.05.2006 19:22:51 | autor: lourdes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014